Ervaringen van gebruikers

Op deze pagina lees je ervaringen van gebruikers van het Whatsapp hacker pakket. Ontdek hoe anderen dit pakket hebben gebruikt om achter zaken te komen die anders verborgen bleven.

Ervaringen en reviews van gebruikers van het Whatsapp pakket

Nadat mijn vriend weken vreemd gedrag vertoonde kreeg ik steeds meer twijfels. In het begin dacht ik dat het aan mij lag en probeerde ik mezelf op alle fronten ‘voorbeeldig’ te gedragen. Toch veranderde er niets..

Op een gegeven moment zaten we samen op de bank en merkte ik dat hij intensief op Whatsapp aan het chatten was. Dat was nog niet eens zo raar, maar hij schermde overduidelijk zijn beeldscherm van me af.

Dit maakte mijn argwaan alleen maar groter en heb ik besloten om dit pakket te downloaden. Ik zou en moest weten wat er gaande was.

En dat was er.. Het bleek dat mijn vriend al weken met een vrouwelijke collega van hem nogal intiem aan het appen was. Maar dat was niet het ergste: Ze bleken na het werk soms te daten!

Het was een shock om er zo achter te komen maar wel goed dat het gebeurd is. Beter dan in onzekerheid zitten. Ik heb mijn vriend geconfronteerd en hij heeft uiteindelijk alles opgebiecht.

Maartje uit Middelbeers

Ook ik heb na weken van twijfelen toch het pakket gedownload. Ik voelde me hier eerste instantie niet oké mee, het is toch een cruciale maatregel die je neemt. En tegelijkertijd voel ik me een een of andere medewerker van een geheime dienst. Wel die van mezelf dan. In elk geval kan ik het pakket Aanraden aan iedereen. Ik vond snel de antwoorden waar ik al weken mee aan het tobben was. Gewoon doen dus. Het kost niets je hoeft alleen aan een actie mee te doen. So be it dan maar.

Peter uit Roermond

Het werkte de meeste keren zoals op de website vermeld word. Soms liep het vast of gebeurde er niets. Heb er tenminste mee bereikt wat ik wilde. Virusscanner gaf ook geen alarmen ofzo.